Bru-Haug Camping - Camping og hytter sentralt i HemsedalVelkommen til Bru-Haug Camping!

Våre hytter leies ut både sommer og vinter - noe som gjør det mulig å oppleve Hemsedal hele året samtidig som man bor på samme sted og møter de samme personene. På sommeren har vi i tillegg utecamping for telt og bobil. Vi legger vekt på å gi gjestene et hyggelig minne. Ta med deg familien eller venner til oss!

Vi kan nå skilte med ski-in ski-out også på sommerstid! 2016 åpnet nemlig det nye rulleskianlegget like ved campingen og dermed er vi optimalt plassert med både nærhet til sentrum, fiske i elven og rulleskiløype.

På vinterstid gleder vi oss over den nye nedfarten fra skiheisen til sentrum. Den kommer ned like ved campingen og du kan kjøre på ski helt frem til døren.

Bru-Haug ligger sentralt til i sentrum av Hemsedal, men likevel skjermet og idyllisk ved elven Heimsil. Avstanden til Hemsedal Skisenter er ikke mer enn 2 km. Det går buss til skisenteret med jevne mellomrom i veintersesongen. Campingen ligger også bra til for en tur i villmarken; enten som fotturist, jeger eller fisker. Veien til høyfjellet er kort, samtidig som matbutikker, sportsbutikker, restauranter og kaféer ikke ligger mer enn 100-250 meter unna. For mer informasjon om butikker og aktiviteter i Hemsedal se: http://www.hemsedal.com/

Campingen er bygget i forskjellige tidsepoker; noe som gjør hyttene forskjellig på både standard og stil. De eldste hyttene er bygget rundt 1975, mens de nyeste ble reist i 1994. Vinteren 2019 ble de fleste hyttene oppgradert med nye møbler.

Vi ønsker deg velkommen til oss!

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter


Bru-Haug Camping, Org.nr: 969554909, Tlf.: 91339181, E-post: kjei-ha@online.no, Skriv ut siden
Websidene er laget i publiseringsverktøyet Mekke.no